-
У кошику порожньо!
А чи знаєте ви, для чого італійці додають біле вино до різотто? А які види рису підходять для його приготування? «Академія гурме» знає все про тонкощі справжньої італійської кухні!
У новому відео ведучий Олег Баженов розповість, як рис врятував Північну Італію. Саме цій романтичній історії зобов'язаний своєю появою сир горгонзола. Дивіться і дізнайтеся, як приготувати пікантне різотто з горгонзолою та грушею.
Що допомагає італійцям зберігати оптимізм у найскладніших ситуаціях? Сімейні цінності і чудова кухня!
Це підтримало і жителів міста Аматриче провінції Лаціо, яке сильно постраждало від землетрусу 2016 року. На честь цього міста назвали відомий в усьому світі соус.
«Академія гурме» розповість про традиційний рецепт з центральної частини Італії - букатіні алла матрічіана.
Дізнайтеся, як приготувати ароматну страву, історія якої розпочинається з 1790 року.
Приєднуйтеся до світових цінностей з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).
А чи хотіли б ви скуштувати традиційну французьку страву, створену ще за часів завоювань Галії?
За легендою, саме на честь перемоги Юлія Цезаря римський шеф-кухар уперше приготував Кок-о-ван.
«Академія гурме» відкриває секрети старовинної французької кухні!
Дізнайтеся, як створити ідеальний маринад для "півня у вині" і що загального у цвяхів з сучасною технікою Gaggenau.
А наприкінці відео на вас чекає ще одна кулінарна таємниця.
Готуйте легендарні страви світової кулінарії з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).
Дивіться в новому сюжеті, як за 10 хвилин приготувати справжнє СПАГЕТТІ АЛЛА КАРБОНАРА і що обрати для рецепту: гуанчале, бекон або панчетту.
Створіть маленьку Італію на власній кухні з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ)!
Чи можливо самостійно приготувати шедевр, що гідний нагороди Michelin?
Надихайтеся і готуйте, як справжній шеф-кухар на власній кухні!
Навіть найсміливіші кулінарні ідеї легко втілити на зручній кухні з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ), тому не обмежуйте свою фантазію.
Разом з «Академією гурманів» ми підготували відео-рецепт смачної лазаньї зі шпинатом та грибами.
Спробуйте приготувати і обов'язково розкажіть про ваші враження!
Новий шедевр від «Академії гурманів»!
Цього разу ми підготували яскравий відео-рецепт папарделле з двома видами цукіні, ароматною горгонзолою та соковитими смаженими грибами.
Чи відомо вам, що в Італії не існує такої страви, як «спагетті болоньєзе»?
«Академія гурме» відкриває секрети справжньої італійської кухні!
Дізнайтеся, які звичні нам інгредієнти не використовуються у страві і як приготувати справжнє рагу алла болоньєзе за рецептом Кулінарної академії при торговій палаті Болоньї.