Інтернет-магазин побутової техніки   |   Офіційний партнер

Майстер-класи

 

 Готовим с BOSCH

 


 

Для того, щоб знайомити своїх клієнтів та однодумців з останніми тенденціями в архітектурі, дизайні та гастрономії, в мережі салонів кухонь і побутової техніки «КОНЦЕПТ ТИ» проводяться тематичні майстер-класи, лекції та дегустації. Всесвітньо визнані професіонали з різних сфер діляться з гостями освітніх заходів своїм досвідом і знаннями, роздумуючи про те, як досягти успіху в пошуках гармонії в інтер'єрі і естетики в житті.

 

РІЗОТТО З ГРУШЕЮ ТА ГОРГОНЗОЛОЮ

А чи знаєте ви, для чого італійці додають біле вино до різотто? А які види рису підходять для його приготування? «Академія гурме» знає все про тонкощі справжньої італійської кухні!
У новому відео ведучий Олег Баженов розповість, як рис врятував Північну Італію. Саме цій романтичній історії зобов'язаний своєю появою сир горгонзола. Дивіться і дізнайтеся, як приготувати пікантне різотто з горгонзолою та грушею.

 

 


 

БУКАТІНІ АЛЛА МАТРІЧІАНА

Що допомагає італійцям зберігати оптимізм у найскладніших ситуаціях? Сімейні цінності і чудова кухня!
Це підтримало і жителів міста Аматриче провінції Лаціо, яке сильно постраждало від землетрусу 2016 року. На честь цього міста назвали відомий в усьому світі соус.
«Академія гурме» розповість про традиційний рецепт з центральної частини Італії - букатіні алла матрічіана.
Дізнайтеся, як приготувати ароматну страву, історія якої розпочинається з 1790 року.
Приєднуйтеся до світових цінностей з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

 

 


 

КОК-О-ВАН ДЕ БУРГОНЬ

А чи хотіли б ви скуштувати традиційну французьку страву, створену ще за часів завоювань Галії?
За легендою, саме на честь перемоги Юлія Цезаря римський шеф-кухар уперше приготував Кок-о-ван.
«Академія гурме» відкриває секрети старовинної французької кухні!
Дізнайтеся, як створити ідеальний маринад для "півня у вині" і що загального у цвяхів з сучасною технікою Gaggenau.
А наприкінці відео на вас чекає ще одна кулінарна таємниця.
Готуйте легендарні страви світової кулінарії з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ).

 

 


 

СПАГЕТТІ АЛЛА КАРБОНАРА

Дивіться в новому сюжеті, як за 10 хвилин приготувати справжнє СПАГЕТТІ АЛЛА КАРБОНАРА і що обрати для рецепту: гуанчале, бекон або панчетту.
Створіть маленьку Італію на власній кухні з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ)!

 

 


 

ЗАПАШНА ЛАЗАНЬЯ

Чи можливо самостійно приготувати шедевр, що гідний нагороди Michelin?
Надихайтеся і готуйте, як справжній шеф-кухар на власній кухні!
Навіть найсміливіші кулінарні ідеї легко втілити на зручній кухні з функціональною технікою від салонів КОНЦЕПТ ТИ), тому не обмежуйте свою фантазію.
Разом з «Академією гурманів» ми підготували відео-рецепт смачної лазаньї зі шпинатом та грибами.
Спробуйте приготувати і обов'язково розкажіть про ваші враження!

 

 


 

ПАПАРДЕЛЛЕ З ЦУКІНІ, ГОРГОНЗОЛОЮ ТА ГРИБАМИ

Новий шедевр від «Академії гурманів»!
Цього разу ми підготували яскравий відео-рецепт папарделле з двома видами цукіні, ароматною горгонзолою та соковитими смаженими грибами.

 

 


 

ТАЛІЯТЕЛЛЕ АЛЛА БОЛОНЬЄЗЕ

Чи відомо вам, що в Італії не існує такої страви, як «спагетті болоньєзе»?
«Академія гурме» відкриває секрети справжньої італійської кухні!
Дізнайтеся, які звичні нам інгредієнти не використовуються у страві і як приготувати справжнє рагу алла болоньєзе за рецептом Кулінарної академії при торговій палаті Болоньї.

 

 


 

Відчуйте себе справжнім італійським шефом разом із функціональною технікою і кухнями від салонів КОНЦЕПТ ТИ)
Не забудьте поділитися з нами враженнями від приготування і цим відео з друзями!